Beoordelingen van Mr. Sushi Assen

Recente recensies van Mr. Sushi Assen

5 sterren na 328 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

echt super sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Mooi gerolde sushi van goede kwaliteit. De specials zijn een aanrader!

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heerlijk. Alles was echt heel vers en keurig opgemaakt. De warme suchi gerechten waren bij aankomst nog heerlijk warm. De bezorging kwam op de afgesproken tijdstip. Was vriendelijk en beleefd. Kortom ik bestel hier zeker weer! Miranda

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en ook een perfecte hoeveelheid soja saus die niet zo zout smaakte, zeker voor herhaling vatbaar

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, vooral de gefrituurde kiprol!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse sushi ! Zeker voor herhaling vatbaar

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het weer heerlijk. En keurig op tijd zélfs op zondag. Kunnen veel bedrijven nog een voorbeeld aan nemen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima op tijd. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerrlukkk echt toppie jullie zijn erg goed en voor mij nummer 1 🙏🙏

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk knapperig en warm

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima allemaal en altijd keurig op tijd, nette bezorger

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer besteld omdat wij in de buurt met vakantie zijn. We vonden de sushi ok maar soms was de sushi rijst net niet gaar genoeg. Puntje van aandacht.

Reactie van Mr. Sushi:Goedmiddag Marcel, Bedankt voor het achterlaten van een review. We zullen de door u gegeven feedback zeker meenemen en kijken hoe we dit kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Mr. Sushi Assen.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, klantvriendelijk & lekker eten! Bestelling kwam later dan gevraagd, maar werd door een medewerker ruim van tevoren daarover netjes op de hoogte gesteld. Toen de bestelling onderweg was, werd er weer gebeld met de mededeling dat de bestelling onderweg was. Al met al een goede service!!!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk gegeten van de geweldig lekkere sushi. De bezorging door Dion was Top. We werden gebeld dat de bezorger onderweg was. Voor herhaling vatbaar als we weer in Assen zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de plantaardige sushi is super lekker! Er werd netjes gebeld toen de bestelling onderweg was. Top!

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit weer top, helaas kwam de bestelling pas zo’n dikke 30 minuten later dan in de mail stond. Hier ook geen notificatie of update over gehad.

Reactie van Mr. Sushi:Goedenavond Richard, Bedankt voor het schrijven van een review. Excuses dat u langer dan aangegeven heeft moeten wachten op uw bestelling. De kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel en daarom is ons streven ook om de klant op de hoogte te houden mocht er iets zijn rondom zijn bestelling. De dag van uw bestelling was een drukke dag een waarschijnlijk is uw bon net er tussen door geglipt waardoor u niet op de hoogte bent gebracht. Nogmaals excuses hiervoor en we zullen in de toekomst er hard aan werken om dit te voorkomen. Met vriendelijke groet, Mr. Sushi Assen.

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Ik had een gratis dragon fire roll gewonnen en deze was echt super chill! De bezorging was ook top. Het was een beetje vertraagd maar ze belden mij netjes op dat het vertraagd was en er nu aan kwam. Ga hier zeker nog eens bestellen!

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super netjes ontvangen bij het afhalen. De bestelling was netjes ingepakt en wij hebben genoten van de heerlijke sushi’s. Voor herhaling vatbaar.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeeeeerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel! Zeer goede kwaliteit, en bestelling op tijd klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig! Heerlijke sushi! Mijn favoriet wat sushi betreft.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mn 1ste bestelling en wat was het lekker en het was keurig op tijd echt top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Ik bestel de volgende keer weer bij jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer klant vriendelijk en heerlijk eten Schone krieken

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd. Wordt netjes gebeld als het iets later wordt bezorgd . En het belangrijkste, het eten is heerlijk!!!!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer helemaal goed! Bezorging op de gemelde tijd. Warme gerechten warm. Top👍

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een meer dan passende oplossing voor de incomplete bestelling, wat was het eten weer heerlijk, complimenten! Mr. Sushi the best!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was precies op tijd klaar om afgehaald te worden en was lekker vers. Genoten!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, snel en op afgesproken tijd. Bestel zeker weer. Dikke 10

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig!! Komen zeker weer.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi’s zijn super lekker. Maar misschien grotere verpakkingen gebruiken? Ze zitten zo opgepropt dat je ze bijna moet kapot maken om ze eruit te krijgen. Doet overigens niet af van de kwaliteit van de sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer hier Sushi besteld! Was heerlijk, ga zeker vaker bestellen.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd... heerlijk

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Avocado was nog niet rijp. Veel te hard en niet te eten. Verder was het prima

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top dat ze zelfs naar de camping komen .

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeeeeerlijk!

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi ! verse en super kwaliteit. Ruime keuze in zowel boxen als losse items. Tot de volgende bestelling ! Vr gr Karin / Wessel

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi afhaal. Werken echt met verse producten. Team van enthousiaste jonge hardwerkende mensen. Super servicegericht. Heel erg blij met mr Sushi Assen! Tot snel weer ;)

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was uitstekend,en lekker gesmaakt.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker gegeten! Ook was er rekening gehouden met allergie. Wij gaan zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en presentatie dik in orde

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom supervers, superlekker! Erg blij met mrsushi, de beste prijs/kwaliteit verhouding in de regio!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi zeer goede service

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik hou eigenlijk niet van Sushi en wilde een poke bowl bestellen, maar die waren helaas uitverkocht dus koos ik toch maar eens 'out of te box' wat dingen uit op aanraden van een vriendin, en ik heb heerlijk gegeten!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De eerste keer is altijd afwachten, maar het heeft onze verwachtingen overtroffen. Het heeft fantastisch gesmaakt!!!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi. Bezorger was uiterst vriendelijk! Leuk dat ik persoonlijk werd gefeliciteerd en dat er een handgeschreven kaart met een felicitatie bij de bestelling zat!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Veel keuze en goede specials. Bezorging duurt vaak wat lang.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was er zelfs vroeger dan we hadden verwacht. Sushi was super lekker en we gaan zeker weer eens bestellen! Had wel iets meer sojasaus bij gemogen, want daarvan kwamen we wel iets te kort.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!!!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer een menu gehaald bij mr. Sushi. We zijn culinair best verwend maar waren blij verrast door de kwaliteit en de versheid van de producten! Vriendelijke medewerkers, we komen zeker vaker wat halen.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed bereid kost even tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb een half uur moeten wachten bij het ophalen, dat was wel jammer. Maar de kwaliteit van de sushi maakte alles weer goed.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker bij mr sushi besteld. De eerste keer viel het enigszins tegen, het kwam (veel) te laat maar was wel lekker. Gelukkig de andere keren niets te klagen. Nu altijd netjes op tijd en heerlijk eten. Snacks zijn goed warm en sushi smaakt vers. Prijs-kwaliteit verhouding is top. Ik ben fan!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd. Complimenten voor jullie geweldige service. Doordat er iets mis gegaan was was onze bestelling niet compleet. Dat werd geweldig opgelost en alsnog aangeleverd. Top!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was weer prima op tijd. Helaas miste er een gerecht. Na een belletje werd die keurig na 40 min bezorgd. Als tip: zet op de doosjes dmv een sticker wat erin zit. Als vegetariër is het nu een hopeloze zoektocht welk bakje voor mij is;)

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer vers en lekker, dit is goede kwaliteit sushi! Altijd vriendelijke bezorgers fantastisch

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je om19.00 besteld en je krijgt een bericht van bezorging om 20.10 ...,, dan is 21.20 erg erg laat!!! Hier bestel ik niet meer! Bellen helpt niet, in gesprek of er wordt niet opgenomen of je wordt weggedrukt.

Reactie van Mr. Sushi:Goedemorgen, Bedankt voor het schrijven van een review en uw feedback. Onze excuses dat u zo lang op uw eten heeft moeten wachten. Gister hebben zich helaas wat problemen voorgedaan waardoor u veel langer op uw eten heeft moeten wachten dan gepland. Wij vinden dit erg vervelend en gaan dit ook zeker oppakken. Spijtig om te horen dat u ons gister ook telefonisch niet te pakken heeft kunnen krijgen. Helaas was onze lijn steeds bezet waardoor u er niet door heen heeft kunnen komen. We zullen telefonisch contact met u opnemen om zo samen naar een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Mr Sushi Assen.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om half 5 besteld, om te bezorgen rond half 7, wat werd bezorgd na half 9. Tussen door gebeld en ter gemoed koming, kregen we een box aangeboden. Deze kwam eerder als de bestelling. Niet kunnen eten want mijn bezoek moest al eerder weg vanwege de avondklok.

Reactie van Mr. Sushi:Goedemorgen Wendy, Onze excuses dat u zo lang op uw eten heeft moeten wachten. Gister hebben zich helaas wat problemen voorgedaan waardoor u veel langer op uw eten heeft moeten wachten dan gepland. Wij vinden dit erg vervelend en gaan dit ook zeker oppakken. We zullen telefonisch contact met u opnemen om zo samen naar een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Mr Sushi Assen.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 2 uur moeten wachten op onze bestelling. Telefonisch niet te bereiken. Slechte service!

Reactie van Mr. Sushi:Goedemorgen, Bedankt voor het schrijven van een review en uw feedback. Onze excuses dat u zo lang op uw eten heeft moeten wachten. Gister hebben zich helaas wat problemen voorgedaan waardoor u veel langer op uw eten heeft moeten wachten dan gepland. Wij vinden dit erg vervelend en gaan dit ook zeker oppakken. We zullen telefonisch contact met u opnemen om zo samen naar een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Mr Sushi Assen.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een overheerlijke meatlovers box besteld.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was voor de genoemde tijd bezorgd. Het eten was heerlijk. De warme gerechten waren ook warm. Kortom, wederom zeer tevreden!!!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en proefde lekker vers

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yammie

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker 🤤

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond hebben wij besteld bij jullie. Het was erg lekker, maar er waren wel twee dingetjes wat een beetje jammer was. Tijdens het plaatsen van de bestelling, ging het even mis met het betalen waardoor ik terugkwam bij de winkelwagen. Nadat ik de bestelling had geplaatst, kwamen we er achter dat we de bezorgtijd niet goed gezet hadden en onze kortingscode weg was. Wij hebben hierover gebeld en toen is gezegd dat de free roll van de kortingscode er bij gedaan werd, maar deze mistte. Ook hebben wij gevraagd of het ook om 18:00/18:15 kon komen ipv 18:30, ons is niks beloofd maar wel gezegd dat ze hun best gingen doen. In plaats van eerder, werden we om 18:15 gebeld dat onze bestelling zelfs een kwartier later kwam dan 18:30 (onze eerste bezorgtijd). Dit vonden wij erg bijzonder, als je weet dat je het druk hebt kan je beter zeggen dat eerder niet lukt dan dat je zegt dat je je best gaat doen en vervolgens zelfs te laat bent..

Reactie van Mr. Sushi:Beste Naomi, Bedankt voor het schrijven van een review! Goed om te horen dat onze sushi goed is bevallen. Bedankt voor de feedback en dit zullen we ook zeker meenemen in onze ontwikkeling. We zien u dan ook graag weer terug als klant bij ons! Met vriendelijke groet, Mr. Sushi Assen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker zoals altijd. Één min puntje is dat de sushi’s steeds kleiner worden. De sushi was iets later bezorgd maar we vonden het niet erg we waren door mr sushi team gebeld en geïnformeerd dat de bezorger onderweg was. Super netjes en attent. Toppers! Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1st. Hele goede sushi. Maar wel wat Feedback. De maki's zijn ten opzichte van de andere sushi's aan de kleine kant. Maar zijn goed van smaak. En op de site staat helaas niet dat wasabi bij de bestelling in zit, waardoor ik extra bestelde. We hadden veel te veel. De wasabi zelf is een hele goede! Niet te weinig in een bakje. Mooie structuur, goed van smaak en lekker scherp in de neus. Ik heb een traantje gelaten 😂. Voor herhaling vatbaar. We zijn tevreden

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker vers, ebi tempora was knapperig. Wasabi was lekker schep.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer goed :)

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima , heel lekker.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd, eten was fantastisch. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bakje saus lag helemaal door de zak,papieren zak zat onder het saus.Ze zei nog sorry de deksel is los gegaan.

Reactie van Mr. Sushi:Goedenavond, Bedankt voor het plaatsen van een review! Spijtig om te horen dat tijdens het bezorgen van uw bestelling de saus open is gegaan. Excuses daarvoor, dit is niet de service die wij willen leveren en daarom zullen wij contact met u opnemen voor een gepaste oplossing. Daarnaast zullen wij onze bakjes beter controleren om dit in de toekomst te voorkomen! Met vriendelijke groet, Mr. Sushi Assen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allemaal erg lekker wederom en dit keer 2x zo snel.. verwachtte bezorgtijd was ca 60min maar dit keer met met ongv 35min al ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Sushi. Geregeld bestellen we hier tegenwoordig sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld. Was heerlijk. We bestellen zeker weer.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Vers en de smaken waren top! Volgende keer halen we zeker weer bij Mr. Sushi

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vers, smaakvol, voor herhaling vatbaar

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Snelle bezorging.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was klaar op het afgesproken tijdstip! Het zag er netjes en vers uit !! En niet onbelangrijk, de smaak was heerlijk!! Top!!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en vers!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals gewoonlijk! Lekker vers !

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging! De sushi smaakt echt heel vers, altijd als ik bij jullie bestel. Helaas was deze keer de soja vergeten, gelukkig heb ik deze altijd op voorraad thuis :) Voor de rest altijd top service!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super aardig personeel, de sushi was (in overleg) zelfs eerder bezorgt dan gepland. En zoals altijd erg lekker. Bedankt sushi Team! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, net als de vorige keer. Super vers en topkwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke luxe en verse sushi!!!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima voor elkaar en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse sushi. Snel klaar. Goed werkend online bestellen op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de sate koud..😌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel veel keuze in het menu , ook voor mensen die geen vis eten! Veel meer dan andere restaurants die sushi hebben! Heerlijk vers en goeie service , ze waren namelijk wat later en we waren netjes gebeld ! En een vriendelijke bezorger .

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was op de afgesproken tijd klaar. En we hebben heerlijk gegeten, echt een aanrader.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super!!! Altijd heerlijk vers en op tijd klaar

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker! Goede kwaliteit! In het familiepakket zit voor iedereen wel wat in wat hij/zij lekker vind.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker. Bezorging was zelfs een half uur eerder dan verwacht. Ik ga zeker weer bestellen. Top!!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en netjes gebeld dat bezorger wat later was. Zou het zeker aanbevelen.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en geen opmerking,en bezorging was snel. Dank je wel.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden bezorging om 18.15 aangevraagd, maar bestelling was er al om 18.00. Wel was het heerlijk.....❤

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig gebeld, levering cf afspraak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Voor het eerst besteld bij Mr Sushi, maar dat gaan we zeker vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Bestelling prima op tijd en de producten weer lekker vers en warm. Tot de volgende!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi, mooie portie en prijs verhouding en op afgesproken tijdstip bezorgt!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, 20:30 besteld en had het 21:00 in huis, de sushi zelf is ook top

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, alleen de verkeerde binnengekregen. Geen crispy :/

Reactie van Mr. Sushi:Goedenavond Desiree, bedankt voor de recensie! We zullen contact met je opnemen om te kijken wat er mis is gegaan om zo tot een passende oplossing te komen! Met vriendelijke groet, Mr. Sushi Assen.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk, helaas waren jullie vergeten de zeewier salade bij te voegen.

Reactie van Mr. Sushi:Goedenavond Jelle, bedankt voor de recensie en goed om te horen dat u heeft kunnen genieten van onze sushi. Spijtig om te horen dat helaas de zeewier niet is toegevoegd aan uw bestelling. We zullen contact met u opnemen voor een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Mr. Sushi Assen.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warme gerechten waren al koud en slof geworden, bijna 2 uur moeten wachten op het eten

Reactie van Mr. Sushi:Goedemiddag Ilse, spijtig om te horen dat je bestelling niet helemaal naar wens is geweest. Dit is niet wat je als klant van ons mag verwachten en daarom komen we graag met je in contact. We horen graag waar de verbeterpunten liggen om zo samen tot een gepaste oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Mr. Sushi Assen.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling zou iets later komen, werd keurig over gebeld. Verder helemaal prima.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heb een half uur gewacht. Als ik zelf niet had gevraagd hoe lang het duurde vroegen de dames bij de balie het ook niet na. Ze waren te druk bezig met de bezorg maaltijden. Heel goed natuurlijk maar ik was daardoor helemaal vergeten. Inmiddels waren er 5 mensen die later dan mij kwamen eerder weg. Ik vond de dames niet klantvriendelijk maar dat heeft waarschijnlijk met leeftijd en/of ervaring te maken.

Reactie van Mr. Sushi:Goedemiddag Willy, Bedankt voor het plaatsen van een recensie! Spijtig om te horen dat u lang heeft moeten wachten op u bestelling en tussentijds niet op de hoogte bent gebracht door onze medewerkers. De kwaliteit maar ook service staat bij ons hoog in het Vaandel. Dit had niet mogen gebeuren en we gaan dit ook zeker terugkoppelen met ons personeel om dit in de toekomst te voorkomen. We zien u dan ook graag als klant weer terug! Met vriendelijke groet, Mr. Sushi Assen.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Alleen werd ik niet gegroet bij binnenkomst, niet eens aangekeken. Wat ertoe leidde dat ik 10 minuten onnodig stond te wachten terwijl mijn bestelling al klaar stond. Ontvangst mag vriendelijker, we komen zeker nog eens sushi halen want het was erg lekker

Reactie van Mr. Sushi:Goedemiddag Marieke, Bedankt voor u recensie en goed om te horen dat u heerlijk heeft kunnen genieten van onze sushi! Spijtig om te horen dat u niet gegroet bent bij binnenkomst en gelijk te woord bent gestaan. We zullen dit gaan bespreken met onze medewerkers zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Met vriendelijke groet, Mr. Sushi Assen.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een slechte start, was het deze keer dikke prima!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik eet regelmatig sushi, en was nu aangenaam verrast! Het kan nog beter dan ik gewend was. Het was heel vers en dat proef je gelijk. De bezorgeng duurde langer, maar de kwaliteit en 2 gratis blikjes drinken maakt het ruimschoots goed!!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten heeft geweldig gesmaakt! Zelden zulke lekkere sushi gehad! Thanks!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Eerste keer de meatlover box, aanrader! Wederom de studenten box en een crispy roll. Heerlijk weer en tot snel!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gyoza en loempia's waren koud. Bestellingen zou rond 19.00 bezorgd worden. Was er om 19.35 pas. Niet helemaal tevreden dus Om 17.57 besteld.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit erg goed. Bezorging erg vriendelijk. Het was ook op de afgesproken tijd aan huis bezorgd. Alleen ik miste 2 gerechten bij mn bestelling. Binnen 5 minuten zou het bezorgd worden, maar helaas duurde dat 20 minuten langer. Weer gebeld waar mn bestelling bleef, binnen 5 minuten was het er. Heb meerdere malen excuses gekregen, van zowel de dame aan de telefoon als de bezorger. Ik zou hier zeker weer een keer bestellen.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had om half 7 besteld en 10 voor 8 heen gebeld waar het bleef. Daarna werd het gelijk gebracht. Dat was het enige minpuntje. Toen ik belde werd ik vriendelijk te woord gestaan. De juffrouw gaf haar excuses en de bezorger gaf ook nog zijn excuses. Het eten was prima in orde..heerlijk. En natuurlijk zou ik zo weer bestellen.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd super goede service en heerlijke sushi

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en verse sushi. Bezorging keurig op het afgesproken tijdstip. Zullen zeker vaker bestellen!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!! Zeker voor herhaling vatbaar , we hebben genoten

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks tijdig bestellen is de levering 45min later geleverd dan geplant. Maar het eten was weer fantastisch. Boontjes iets aan de zoute kant dan voorgaande keer maar alles schoon op Groet ila

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling moest rond 18.50 komen. (Rond 17.50 besteld) Uiteindelijk om 19.10 gebeld werd verteld dat ze net onderweg waren. Bezorger was bij ons huis en reed weer weg zonder iets af te leveren. Weer gebeld en werd verteld dat de bestelling vergeten was om mee nemen. Uiteindelijk kregen we pas om 20.00 het eten. Dus meer dan 2 uur gewacht op het eten en wel het volle bedrag moeten betalen. Bij een goede service had ik minstens wat korting verwacht na het lange wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Rijst liet bij het oppakken heel snel los.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een telefoontje dat de bestelling door drukte 15 à 20 minuten later dan gepland zou komen, heb ik toch weer moeten bellen om te vragen wanneer de bestelling zou worden bezorgd. Uiteindelijk kwam het eten ca. een klein uur later dan gepland. Natuurlijk wel genoten, want hetbwas super lekker! 👌🏽👌🏽👌🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker sushi, bestelling goed gelezen (geen gember en lekker veel wasabi)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgt veel later als afspraak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede service.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere sushi!!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere Sushi

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en eten was heerlijk

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super voor elkaar👌

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We moesten 10 minuten langer wachten op de bestelling dan de gewenste afhaal tijd door een foutje in de bestelling. (Wat nu eenmaal wel eens gebeurt als het super druk is .) Dit heeft het personeel heel goed opgepakt door dit een paar x met mij te communiceren hoever de bestelling inmiddels was . En iets extra's toe te voegen aan onze bestelling. De sushi was weer heerlijk !

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Bezorging? Om 19.03 besteld. Daarbij waren verschillende opties voor bezorging: 20.00 uur, 20.30 of zo snel mogelijk. Gekozen voor de laatste optie: 20.45 heb ik gebeld. Vriendelijk te woord gestaan: Bezorger was onderweg. "Zo snel mogelijk" blijkt één uur en drie kwartier te zijn. Wat als ik ervoor had gekozen om 20.00 uur aan te klikken, was het dan wel op tijd geweest? Jammer. Verder prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele fijne communicatie. We bestelden op een enorm druk moment, de schatting qS dar het eren om 20.00 bij ons kon komen. Helaas werd dat 21.00, maar ze belden keurig om dit aan te geven. Her eten was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vrij laat gereserveerd op valentijn voor bezorgen. Wel lang wachten, maar was te verwachten op deze dag. Lekker gegeten :D

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 2 uur moeten wachten op onze sushi bestelling! Intussen wat anders moeten eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste service. Nog nooit besteld, zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Mooi gedecoreerd in een schaal met sauzen erbij. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het zag er schitterend uit en smaakte heel lekker! Vooral de crispy rol is een aanrader.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker! Studentenbox lekker gevarieerd met ook wat luxere en lekkere pittige. Heerlijk!! Dit was voor ons de eerste keer bij Mr. Sushi, zeker voor herhaling vatbaar.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Enorm lekker weer! Goede service, erg tevreden.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Niet lekkere sushi. Was taai en qua smaak niet lekker. Ook de gefrituurde garnalen waren slof

Reactie van Mr. Sushi:Goedemiddag heer/mevrouw Jongsma, wij betreuren het dat de sushi die u besteld heeft bij ons niet naar wens is geweest. Graag kijken we samen met u naar wat er mis is gegaan bij u bestelling om zo tot een passende oplossing te komen. We zullen hierover telefonisch contact met u opnemen.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer bij Mr. Sushi besteld. Volgens sommige recensies zou bezorgen erg lang duren. Absoluut niet waar, onze bestelling was zelfs 10 min eerder. Hadden de vega box, uitstekende kwaliteit en zag d’r allemaal smakelijk en vers uit. We gaan vaker bestellen.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!! Super bedankt en tot snel!!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo, de sushi was weer heerlijk maar miste wel wat dingen, zo had ik geen saus bij de loempiaatjes en ontbraken de stokjes, gelukkig had ik nog een setje van de vorige keer.. Ook miste ik de sake rol maar er zat wel een extra doosje met sushi bij, wat ook erg lekker Was en 3 kleine blikjes drinken.. Al ik de saus miste, was t wel weer heerlijk! Mis alleen wel bij jullie de sushi met banaan in t assortiment maar dat is geen reden om niet te bestellen bij jullie, de sushi is echt heerlijk!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vers en erg lekker! Goed bevallen, aanrader!

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed, heb heerlijk gegeten.. sushi behoefte goed bevredigd..

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima, bezorgtijden zeer lang. Beloofd werd 70 minuten, na bestellen werd dat 90 en daadwerkelijke tijd tussen bestellen en opeten bedroeg 110 minuten. Ook de vorige keer was de bezorging later dan beloofd.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd ,heel erg lekker en precies op de afgesproken tijd geleverd.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte kwaliteit Keurige bezorging Heel compleet

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi en zelfs een gratis roll. Vlotte bezorging. Een aanrader!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Beter dan de eerste keer. Ik heb de box ‘we love sushi’ besteld en het was super lekker! Vers. De meegeleverde wasabi was ook lekker! En veel en veel.. Snel geleverd. Aardige bezorger. Leuke acties; zoals gratis rol en sparen voor een gratis box, ik heb het niet eerder bij de sushi restaurants meegemaakt. Echt een aanrader! Ik ben super tevreden!! Dank jullie wel ☺️ Toppers! 🍱

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer genoten van de sushi!!👌

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was prima. Maar de hoeveelheid Wakame erg schaars. Een klein bakje voor 3 euro 50 valt mij tov de vorige keren tegen. Desalniettemin wel lekker.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld en het was net als de eerste keer super lekker.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rond half zes besteld en kwart over zes bezorgtijd, dat wordt verschoven naar 18:55 dan wordt je gebeld om 19:20 dat het pas 20:00. Zeer slechte service. Volgende keer niet meer hier bestellen. Niet eens een aanbod om de volgende keer korting te krijgen. Je hebt dan al betaald dus het maakt ze niets meer uit.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer genoeg 2,5 uur moeten wachten, ik denk door drukte? Helaas stond dit nergens aangegeven of geen bericht van gekregen. Wel wanneer de bestelling onderweg was, gelukkig was het wel weer erg lekker!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde 30 min langer, maar werd wel netjes gebeld en hierover geïnformeerd. De sushi was goed, alleen de vorige keer beter

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde 2 uur en 45 min tot het kwam. Desalniettemin was het heerlijk!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten, mooie verse sushi en ook de crispy variant beviel erg goed! De flamed beef ipv duck in de surf 4 two was super, houden zo!! Ook op Fb positieve recensie geschreven!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, goede combi-deals en klaar op het afgesproken moment.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles is lekker van smaak en op het afgesproken tijdstip bezorgd

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor de 3e keer besteld bij Mr. Sushi Assen. We hebben de studentenbox laten bezorgen. Het was weer heerlijk! De sushi met gefrituurde garnaal waren nog een beetje warm, echt heel lekker. Voor herhaling vatbaar..

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Lekker veel sushi voor een keurige prijs

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer erg tevreden. Het eten is uitstekend en naar wens. Ook komt de bezorger op de gewenste en aangegeven tijd aan, erg fijn! Ik ga hier zeker vaker bestellen

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima heerlijk gegeten

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Voor het eerst gefrituurde sushi gegeten...voor herhaling vatbaar. Super goed, mooi en netjes verpakt ! Aardige bezorger! Top

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de sashimi beneden alle peil. Niet vers, donker van kleur en heel erg weinig. Sushi idem. Veel betaald voor weinig.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte iets minder dan de vorige keer, maar toch nog heel goed. zeker voor herhaling vatbaar

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was mijn 2e bestelling, de eerste bestelling heb ik heel erg van genoten maar deze keer vond ik de sushi wat minder, alles plakte heel erg aan elkaar en sommige stukken vielen uit elkaar.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi vooral de crunch box Echt een aanrader...

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Goede porties dus we zijn niets te kort gekomen. Tot de volgende keer

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi die ik in assen gehad heb, erg lekker en de bezorging was verreweg optijd. Is iets duurder dan de rest van de zaken in assen maar je proeft waar je voor betaalt.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas viel het tegen, we hadden online bestelt en konden 18:30 als aflevertijd kiezen. Bijna direct na de bestelling werd een email verzonden dat het 18:45 werd. Om 18:45 werd er gebeld: sorry het is heel druk, het wordt max. een half uurtje later (uiterlijk 19:15). Om 19:30 zelf maar gebeld: sorry het is heel druk, de bezorger is onderweg. Iets later hadden we eindelijk het bestelde eten. Bij het openen van de tas bleek bijna de volledige inhoud van het bakje chilisaus door de tas te zijn gesmeerd en diverse gerechten leken snel in het bakje te zijn gegooid. De nori was gescheurd en ze lagen ondersteboven, scheef of op de zijkant in het bakje. Smaak van de sushi was verder goed, met voldoende andere saus en toebehoren (gember, wasabi etc.).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, goede prijs en snel aan huis!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke schotel sushi. Rijst was perfect, smaak en uitvoering erg goed. Kwaliteit voor deze prijs. Mr Sushi kan je met een gerust hart je schotel laten samenstellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit Sushi. Wel erg zuinig met de wasabi, gember en sojasaus. Ik had voor 46 euro besteld en er zaten maar 1 bakje wasabi en 1 bakje gember bij. 2 flesjes sojasaus is ook niet erg veel. Wel drie paar stokjes ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was half uur later dan aangegeven, warme hapjes waren koud, erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, en perfect optijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en zag er best luxe uit! Vooral de mini loempia’s waren super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk , Maar al voor de 2e x bestelling niet compleet komen uit Wildervank rijden naar Assen dus dit wordt hem niet nog een keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was druk, maar ondanks het wachten, enorm lekker gegeten!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!! Super fijn dat mr sushi ook een speciale vleesbox heeft!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was iets later dan afgesproken, maar ik vind het niet zo erg. Het was heerlijk en netjes verpakt. Delivery heel beleefd.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk .

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft goed gesmaakt, alleen de sushi met gefrituurde garnalen waren te vettig. Verder zeker een goede prijs kwaliteit verhouding.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De 1ste keer bij jullie besteld en wij waren blij verrast. Heerlijke sushi. Een cadeautje voor de smaakpapillen. Wij weten wel waar we volgende keer bestellen. Top service

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk meer kan ik niet zeggen! Echt 5 sterren waard!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrrr!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Qua smaak heel goed, echter vielen meerdere stukken uit elkaar. Mag wel wat beter gerold worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas 20 min te laat maar met excuses van keurige bezorger, lekker eten !

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk en overzichtelijk te bestellen, nette en vriendelijke bediening, wat was besteld zat er in en lekker van smaak. Aanrader

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was lekker

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima producten. Jammer dat bezorging zo lang duurde. Er zouden iets meer warme producten kunnen zijn.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18 uur besteld. We kregen een mail dat we onze sushi om 19:05 konden verwachten. Dit is uiteindelijk 19:50 geworden. Heel jammer, daardoor smaakte de sushi ook niet zo.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt lekker vooral de Crispy box

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijk gegeten, echt complimenten voor jullie sushi!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekkere sushi ! Aanrader !

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi voor een prima prijs! Volgende keer bestellen we weer hier ipv naar Groningen te rijden.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. Had het gevoel dat het alleen heel haastig was gemaakt. Klein nadeel was dat er deze keer niet zo veel edamame was, vorige keer had ik genoeg voor 3 personen. Dit keer was het niet eens genoeg voor 2. Qua bezorgtijd was het 1 uur wachten, gebaseerd op vorige bestelling had ik verwacht dat het eerder zou komen.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ga zo door

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en ook nog een dubbele gratis rol gekregen! Ik blijf vaste klant!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

het was super...ik kom gauw weer..succes🎉🎉🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging, de sushi was er eerder dan werd aangegeven in de bevestiging. Vriendelijke bezorger. En de smaak was top. Echt verse sushi. Aanrader dus!

Reactie van Mr. Sushi:Bedankt Jolanda :)

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Enorm genoten door een gevarieerde samenstelling van sushi; onverwacht kreeg ik overvloedig sojasaus, wasabi en gember. De extra box met vega hapjes was mooi meegenomen!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer heerlijk! Fijn gesneden. Vlot bezorgd.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi, een echte aanrader.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Alles lekker vers en de smaken zijn heel goed! Ik kan het zeker aan raden! Het enige wat ik evt als suggestie kan geven is dat iets meer rijst in sommige sushi’s geen kwaad kan (verhouding rijst tot vulling/saus).

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben niet alles gekregen wat we betaald/besteld hebben. Bezorging was goed en op tijd.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Handig online bestellen, goed bereid, heerlijk gegeten, ga zeker vaker bestellen!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst sushi van Mr.Sushi gegeten. Heerlijke sushi ! Gaan we zeker nog een keer bestellen.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten lekker vers ook. Bezorgen was optijd en erg vriendelijk. Echt een aanrader en ga er zeker vaker bestellen

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bestelling. Sushi kwam op tijd en van hoog kwaliteit. Bezorger was heel vriendelijk en attent. Een aanwinst voor Assen.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekkere sushi maar wat mij betreft is het plastic zakje overbodig.. zit maar 1 product in en daar betaal je dan voor.. Wat mij betreft mag alles gewoon in 1 zak..

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooral de bezorging door onze kleinzoon Robert was geweldig! (hahaha)

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. Levering precies volgens afspraak. Belletje met melding dat bezorger onderweg is was heel handig.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Mooi gepresenteerd maar wij vonden de sushi aan de kleine kant, verder wel goed van smaak

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, zacht en vers! Zeer tevreden, veel keuze in boxen! Wij gaan zeker weer bestellen

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super veel gekregen. Was heerlijk en niet echt duur. Gaan zeker vaker hier bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

👌👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, ik zou de warme producten beter verpakken zodat ze nog warmer zijn als ze bezorgd worden. Alluminium bakjes ofzo ipv papieren zak. Verder welnetjes warm en koud appart verpakt

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi! En genoeg saus en bijbehoren, snelle service. Tot de volgende x!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer besteld, je merkte dat de rollen snel gemaakt waren want ze waren niet stevig en vielen uit elkaar. Ook de Apple Gyoza betaal je voor 4 en kreeg ik er maar 3. Verder was de smaak prima.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten oudejaarsavond, zoals afgesproken op tijd afgeleverd ... super verse sushi !!!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt super lekker! Een echte aanrader!!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Kennis gemaakt met M Sushi, prachtige schotel en heerlojke side dishes. Kwaliteit prima tot goed, helaas wel merkbaar dat het om snel en veel gaat boven echte kwaliteit. De sushi rijst smaakte wat vlak maar wel vers. Ik miste hier en daar ook het spoortje wasabi onder de zalm bv Wel erg goed verpakt en supre vriendelijk allemaal. Ik kom zeker terug in wellicht wat minder drukke periode.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi en keurig op tijd bezorgd

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Jullie hebben er een nieuwe fan bij..

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en heerlijke sushi!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi van mijn vriendinnen was helemaal perfect en compleet. In bestelde 8rolletjes van avocado en zalm bovenop en binnenin. Helaas was en geen zalm binnenin. Dat was wel jammer.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het duurde 1 1/5 uur na de bezorgtijd voordat we het eten kregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Verse sushi, goed van smaak. Zeker een aanrader. Bestelling voor 17.45 uur geplaatst. We werden meteen keurig gebeld dat het 18.15 uur werd ivm drukte. Uiteindelijk kwam de bestelling om 19.15 uur. Doos Merci en oprechte excuses als goedmaker :) Volgende x bestellen we zeker weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Personeel was erg netjes. Zaak zag er netjes uit. De sushi was heeeeerlijk! Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor de extra service.👍

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten :-) Bezorging was goed geregeld en op het tijdstip dat ik graag wilde. Er was ruim voldoende, want ik heb niet alles op kunnen krijgen. Prijs, hoeveelheid en kwaliteit maakt dat ik zeker vaker ga bestellen!!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd en vers. Erg lekker! Wij komen zeker terug!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi maar een uur later gebracht dan was afgesproken. Terwijl ik ruim van te voren de bestelling al had doorgegeven. Dan verwacht je toch wel dat het te plannen is.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en ruim genoeg! Jammer dat het bijna een uur te laat kwam. Maaar, we werden wel netjes gebeld met een update en een excuses. Dank daarvoor!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering. Uitgebreid assortiment en het was heerlijk!! Ga ik zeker nog een keer bestellen. Super!! Genoeg wasabi, gember en sojasaus erbij!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Vriendelijke bezorger! Het eten was wel een half uurtje later dan besteld. maar dat was het wachten meer dan waard!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld. Sushi is super vers en het was heerlijk. Er werd netjes besteld dat de bezorging iets later was. Later bleek dat er een verkeerd rol mee was geleverd die je bij 25 euro of meer krijgt. Dit is super netjes opgelost, door hem alsnog te leveren met wat extra's erbij. Wij bestellen zeker nog een keer bij jullie!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is heerlijk en goed gepresenteerd. Wellicht kijken naar de hoeveelheid plastic in de verpakking, dat kan duurzamer. Het duurde 2,5 uur voor onze bestelling arriveerde zonder enig bericht van vertraging, dat is onacceptabel.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte heerlijk, de bezorging is een ander verhaal maar ze zitten nog in opstart fase. Om 17.15 besteld zsm zou om 18.30 komen,kwam pas om 19.45. De bezorging moet echt anders bezorger hield de zak vast alsof het vuilnis was gevolg alles door elkaar. Wel na een telefoontje over de erg lange wachttijd om 19.00 extra sushi gekregen wat overigens ook heerlijk smaakte. Twijfel wel of we met kerst hier kunnen bestellen..

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was vers, goed op smaak en meer dan voldoende.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger vriendelijk duurde wel te lang zal door de drukte komen maar dan moet je geen geschatte bezorgtijd geven

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten. Hadden de bestelling 's middags geplaatst voor in de avond. Helaas kwam de bestelling 45 minuten later dan gepland.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was verrukkelijk, goede tijdsafspraak. We misten alleen de free rol. Tot een volgende keer 🤩

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst bij Mr.Sushi besteld. Uitgebreid menu, lekkere sushi en andere gerechtjes. Heerlijk gegeten. Er miste een item van onze bestelling, maar die werd snel nabezorgd. Uitstekende service. Hou dat vast 👍🏻👍🏻...TIp: let goed op de aantallen, bijvoorbeeld de garnalenkroketjes die per 5 gaan.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker. Toen ik het tasje met het eten had geopend zag ik dat er 1 ding miste, ik heb toen contact opgenomen met het restaurant en dit werd pas een uur later bezorgd..

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar, zeker van goede kwaliteit.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Zeer verse sushi! Erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar. Familie box was genoeg voor 4 personen.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Hallo,ik ben vergeten om de gratis California roll erbij te bestellen,kan dit alsnog? Onder vermelding van freeroll.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere smeuïge sushi. Sommige stukken waren wel iets aan de grote kant wat het eten wat lastig maakt. De flamed salmon had helaas niet de 'rookachtige' smaak die je mag verwachten van een flamed gerecht. Desondanks heeft het eten goed gesmaakt maar vinden wij het nu nog niet de lekkerste sushi van Assen

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker was het, ik ga zeker nog een keer halen hier.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was er erg snel en het eten was heerlijk! Erg vers

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zag er top uit en smaakte goed! Kregen er geen extra gratis rol bij, maar na een belletje en excuses werd dit meteen geregeld, dus top!!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was zeer benieuwd naar de nieuwe Mr. Sushi die vandaag in Assen is geopend. De bezorging was super en stipt op tijd. Sushi was niet heel mooi gerold, maar oké van smaak. Loempia’s nog heerlijk warm en alles netjes verpakt.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Gaan we zeker vaker doen!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan niks anders zeggen dan HEEERLIJK!!! 😍

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service en lekkere sushi!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Ik blijf hier zeker bestellen!